Ik was er klaar mee en zei tegen mijn zaakwaarnemer dat ik wilde blijven

"Ik was er klaar mee en zei tegen mijn zaakwaarnemer dat ik wilde blijven"

Gepubliceerd: dinsdag 25 september 2018 om 08:02di 25-09-2018 om 08:02

Dario van den Buijs hoopt zijn kans te grijpen bij Heracles Almelo na de zware blessure van Robin Pröpper. De Belgische verdediger kreeg van trainer Frank Wormuth al een seintje dat hij nu zijn slag moet slaan. Van den Buijs geeft toe dat hij een dubbel gevoel heeft bij de situatie.

Hij is blij dat hij de kans krijgt, maar baalt voor zijn ploeggenoot. "Dat ik zijn plek op deze manier inneem, is niet leuk voor Robin en niet voor mij", vertelt Van den Buijs aan TC/Tubantia.

"Ik gun het hem om elke wedstrijd te spelen en om gezond te blijven. Maar we zijn een team en lossen het samen op. Ik appte Robin een paar dagen nadat hij de blessure opliep, om te vragen hoe het ging. Hij zei meteen: Nu kun je het laten zien, pak je kans."

En dus ziet de wereld er voor Van den Buijs ineens hele anders uit. "Ik zou eventueel weggaan bij Heracles. Er was steeds half-half belangstelling en steeds de twijfel: ga ik wel of ga ik niet? Ik was er klaar mee en zei tegen mijn zaakwaarnemer dat ik wilde blijven. Dan zou ik in de winter wel verder kijken. Nu is de situatie weer heel anders."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws