Het feit dat er veel kritiek is raakt me wel, dat zal ik niet ontkennen

"Het feit dat er veel kritiek is raakt me wel, dat zal ik niet ontkennen"

Gepubliceerd: dinsdag 25 september 2018 om 16:31di 25-09-2018 om 16:31

Iedereen bij NAC Breda is 'ziek' van de situatie waarin de club verkeert. Dat zegt technisch manager Hans Smulders tegen Voetbal International. Het is code rood in het Rat Verlegh Stadion: NAC verloor vijf van z'n eerste zes competitieduels en staat onderaan in de Eredivisie. 

Afgelopen zaterdag ging het volledig mis bij VVV-Venlo voor het team van trainer Mitchell van der Gaag (foto): 3-0. "We zijn hier allemaal ziek van. We weten hoe het bij NAC en in het voetbal werkt. Iedereen is in rep en roer als het niet goed gaat op het veld. En terecht", aldus Smulders.

"De mensen in Breda zijn betrokken bij de club en de resultaten vallen tot nu toe erg tegen. Dan wordt er nu eenmaal naar de trainer of naar de directie gekeken. Voor die verantwoordelijkheid loop ik ook niet weg. Kritiek mag en moet er juist altijd zijn. Dat is de vorm van betrokkenheid waarop deze club is gebouwd."

Het aankoopbeleid van Smulders ligt nu ook onder een vergrootglas. "Het feit dat er veel kritiek is raakt me wel, dat zal ik niet ontkennen. Er gaan zeker dingen niet goed, maar er gebeuren ook veel, soms niet zichtbare, dingen die wél goed gaan. Misschien moeten we dat meer duidelijk maken."

Poll

Gaat NAC dit seizoen degraderen?

(5580 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws