Fraser na bekerblamage: Je moet niet denken dat het wel goed komt

Fraser na bekerblamage: "Je moet niet denken dat het wel goed komt"

Gepubliceerd: woensdag 26 september 2018 om 15:19wo 26-09-2018 om 15:19

Henk Fraser maakte een rustige indruk na de bekerblamage van Sparta Rotterdam tegen VV Noordwijk. De Rotterdammers verloren met 3-2 en dat kwam voor Fraser niet als een verrassing.

De trainer van Sparta vond het niet nodig om boos te worden na de wedstrijd. "Als voetballer ging ik tekeer, dat werd niet gewaardeerd", zei Fraser na afloop van de wedstrijd voor de camera van Fox Sports. "Maar niemand vindt het leuk om te verliezen, dus we zijn met z'n allen zeer teleurgesteld."

Fraser is ervaringsdeskundige op het gebied van vroege bekeruitschakelingen. Ook tijdens zijn periodes als coach van ADO Den Haag en Vitesse werd zijn team uitgeschakeld door een amateurclub. "Je moet niet denken dat het wel goed komt. Maar dat weten we allemaal. Het is niet de eerste keer, ook niet voor mij. Neem van mij maar aan dat we ze van tevoren duidelijk genoeg gewaarschuwd hadden."

"Het zijn vaak wedstrijden waarin de ploeg die het liefst wil winnen, dat ook doet. Wat dat betreft is het ook geen verrassing, als je de wedstrijd zo invult. Inzet is een van de factoren, maar concentratie ook. Je moet beseffen dat je tegen een ploeg speelt die op 120 procent of meer speelt."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws