Ajacied over zeperd bij PSV: 'Je merkt dat het tijdje geleden is dat we verloren'

Ajacied over zeperd bij PSV: 'Je merkt dat het tijdje geleden is dat we verloren'

27-09-2018 08:08
56

Ajax was woensdagavond met ruime cijfers te sterk voor de amateurs van Te Werve (0-7). Zakaria Labyad kreeg eindelijk speeltijd en keek onder meer terug op de verloren topper tegen PSV.

"Je merkte wel dat we er allemaal mee zaten. Ik denk dat dat ook logisch is, dat hoort bij topsport. Niemand houdt van verliezen", stelt hij voor de camera van Veronica Inside als hem wordt gevraagd of met de overwinning op Te Werve het chagrijn van de nederlaag tegen PSV is verdreven. "We hebben aankomende zaterdag weer een belangrijke wedstrijd om onzelf te laten zien."

Volgens Labyad ging de nederlaag niet zozeer ten koste van de sfeer in de groep. "Maar je merkt gewoon dat het alweer een tijd geleden is dat we hebben verloren. Misschien is het mentaal wel goed voor ons. Dat we hier sterker doorheen komen en weten wat er gevraagd wordt en dat we de volgende wedstrijd gewoon alles aan doen."

Met zijn eigen mentaliteit zit het volgens Labyad, die weinig speeltijd krijgt onder Erik ten Hag, wel goed. "Ik heb al heel veel meegemaakt, dus mentaal ben ik enorm sterk. Maar ik ben ook voetballer en het plezier heb ik als ik speel. Dus ik wil natuurlijk mee rminuten gaan maken dan ik nu heb gemaakt."