Mazraoui vs. superster in München: 'Als ik aan iets anders denk, is hij weg'

Mazraoui vs. superster in München: 'Als ik aan iets anders denk, is hij weg'

30-09-2018 12:35
26

Noussair Mazraoui kijkt halsreikend uit naar de Champions League-kraker tegen Bayern München. In de kleedkamer van Ajax is er al uitvoerig gesproken over de aanstaande tegenstander. 

Rechtsback Mazraoui lijkt het dinsdagavond in München op te moeten nemen tegen Franck Ribéry. "We maakten er af en toe grapjes over in de kleedkamer. Dat is iets anders dan tegen Lisandro Semedo, met alle respect natuurlijk", aldus Mazraoui in gesprek met Ajax Lifedirect na het uitduel met Fortuna Sittard (0-2 winst) op zaterdagavond.

"Ribéry heeft het al jaren laten zien. Hij is gewoon top. Ik moet die wedstrijd met honderd procent focus spelen. Als ik vijf seconden aan iets anders denk, is hij weg."

Hoe Mazraoui zich voorbereidt op de Europese clash? "Ik ben niet zo'n type dat gek is te krijgen. Ik ben soms wel even onder de indruk, maar zodra het eerste fluitsignaal gaat, ik de bal krijg en kan gaan voetballen, vergeet ik hoeveel mensen er zijn. Sommige spelers zijn daar gevoeliger voor. Ik heb er geen last van, maar het is wel anders dan Fortuna-uit."