Heracles schrikt van blessure Emmen-huurling: Een vriend van onze spelers

Heracles schrikt van blessure Emmen-huurling: "Een vriend van onze spelers"

30-09-2018 16:51
12

Reuven Niemeijer van FC Emmen heeft een hersenschudding opgelopen en zijn schouderbanden flink opgerekt bij de botsing met Heracles Almelo-doelman Janis Blaswich. Dat meldt TC/Tubantia.

Niemeijer kwam op slag van rust in botsing met Blaswich en klapte met zijn hoofd op het gras. Hij was even bewusteloos, ging per brancard van het veld en werd afgevoerd naar het ziekenhuis, waar bleek dat hij een hersenschudding en schouderblessure heeft opgelopen. "Het kan beter", laat Niemeijer weten aan Tubantia.

De aftocht van Niemeijer liet de spelers van Heracles niet onberoerd. "Reuven is een van ons", aldus trainer Frank Wormuth. Niemeijer wordt dit seizoen door Heracles verhuurd aan FC Emmen. "Hij is een vriend van onze spelers, dat gaat in de hoofden zitten. Dat is niet alleen de reden dat we slechter gingen spelen, maar het speelde mee."

Heracles-middenvelder Mo Osman beaamt dat. "Er gebeurde door de blessure van Reuven wel wat in de wedstrijd." Heracles won uiteindelijk met de hakken over de sloot van FC Emmen (2-1).

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Beluister de nieuwste aflevering van #DoneDeal hier in zijn geheel via Spotify!