Belgische krant: Anderlecht kreeg PSV-verdediger aangeboden voor 2 miljoen

Belgische krant: Anderlecht kreeg PSV-verdediger aangeboden voor 2 miljoen

02-10-2018 08:30
20

Nicolas Isimat-Mirin is door de komst van Nick Viergever zijn basisplaats kwijtgeraakt bij PSV. De Franse verdediger mocht de voorbije transferperiode dan ook vertrekken uit Eindhoven. Hij werd zelfs aangeboden bij Anderlecht.

Dat meldt Het Laatste Nieuws dinsdag. Volgens de Belgische krant kon Isimat-Mirin voor twee miljoen euro worden ingelijfd. Anderlecht besloot echter voor een andere, veel duurdere optie te gaan. Bubacarr Sanneh kwam voor een bedrag van acht miljoen over van FC Midtjylland. De Gambiaan kostte een forse duit, maar hij heeft nog niet helemaal kunnen overtuigen. In de topper tegen Standard Luik maakte hij wel het winnende doelpunt.

Isimat-Mirin is ondertussen veroordeeld tot een bijrol bij PSV. De 26-jarige Fransman wacht dit seizoen zelfs nog op zijn eerste speelminuten in de Eredivisie. Wel beleefde hij een weinig succesvolle invalbeurt tegen FC Barcelona in de Champions League. Ook deed hij negentig minuten mee tegen Excelsior Maassluis. In het bekerduel was hij trefzeker.