Vermeer velt hard oordeel: 'Lamlendig. Alsof er geen energie in de ploeg zat'

Vermeer velt hard oordeel: 'Lamlendig. Alsof er geen energie in de ploeg zat'

02-10-2018 09:22
62

Feyenoord-doelman Kenneth Vermeer mocht tegen vv Gemert en Vitesse weer eens keepen, omdat eerste doelman Justin Bijlow kampt met een lichte blessure. De 32-jarige Amsterdammer schikt zich echter weer in zijn reserverol wanneer Bijlow weer terugkeert.

Vermeer is niet van plan om aan de stoelpoten van zijn jongere collega te zagen. "Ik ga echt niet lopen kloten omdat ik zo nodig moet spelen. Zo zit ik niet in elkaar", vertelt hij aan het Algemeen Dagblad. "Vanaf de eerste dag dat we met elkaar werken, voelt het alsof Justin een jonger broertje van mij is. Ik probeer Just te helpen waar ik kan. Feyenoord heeft een jonge keeper in huis die het heel ver kan schoppen. Als ik daar een bijdrage aan kan leveren, dan graag."

De sluitpost is blij dat hij tegen Vitesse weer mocht keepen, maar schrok van het spel van Feyenoord. "We begonnen tegen Vitesse dramatisch. Noem het gerust lamlendig", stelt Vermeer. "Het leek wel of er geen energie in de ploeg zat. Dat kan niet en al helemaal niet als Feyenoord thuis speelt. Vitesse de baas in de Kuip, dat kan niet."