'Nóg meer onrust bij Man United: Mourinho ruziet óók met aanvoerder'

'Nóg meer onrust bij Man United: Mourinho ruziet óók met aanvoerder'

02-10-2018 11:56
37

Na eerdere akkefietjes met Paul Pogba en Alexis Sanchez heeft Jose Mourinho nu ook geen contact meer met Manchester United-captain Antonio Valencia. Dat meldt The Daily Mail dinsdag. Mourinho is nu meer dan ooit in een geïsoleerde positie beland. 

Volgens The Daily Mail raakt Mourinho 'steeds meer geïsoleerd' na nog meer botsingen met United-spelers. Op maandag claimde de Portugese manager dat de spelersgroep nog steeds achter hem staat. Echter, na eerdere ruzies met Pogba en Sánchez, heeft Mourinho nu blijkbaar ook problemen met Valencia.

Wedden

Meer odds

Mourinho is boos op de Ecuadoriaan, omdat hij niet kwam opdagen voor de League Cup-wedstrijd tegen Derby County van afgelopen week. De manager nam Valencia vervolgens niet op in de selectie voor de wedstrijd tegen West Ham. Beide duels gingen verloren. De Engelse kranten stellen nu dat Mourinho en Valencia niet meer met elkaar communiceren.

De 55-jarige Mourinho leeft ook al langere tijd op gespannen voet met Anthony Martial en Marcus Rashford. Rashford is publiekelijk aangesproken op zijn houding door Mourinho. Martial, Eric Bailly en Andreas Pereira hebben zich inmiddels achter Pogba geschaard. Er beginnen 'twee kampen te ontstaan in het rode deel van Manchester', weet The Daily Mail.