Fan Klaassen geniet van Ajax: 'Misschien dat ik dit seizoen wat vaker ga kijken'

Fan Klaassen geniet van Ajax: 'Misschien dat ik dit seizoen wat vaker ga kijken'

03-10-2018 10:17
33

Ajax pakte een knap en verdiend punt bij Bayern München (1-1) in de Champions League. Ook voormalig Ajax-captain Davy Klaassen geniet met volle teugen van de Amsterdammers. 

"Ik kan echt genieten van dit team. Ze spelen erg attractief. Het aantrekken van Dusan Tadic en Daley Blind was een goede zet, voor extra ervaring. Frenkie de Jong en Hakim Ziyech zijn ook top. Frenkie is zo rustig aan de bal en Hakim is onmisbaar geworden", aldus Klaassen tegenover ELF Voetbal.

"Ik zie Ajax best tweede worden in de Champions League-groep, achter Bayern München. Of dit Ajax nog sterker is dan het Ajax waarmee we de Europa League-finale haalde weet ik nog niet. Dat zullen ook de resultaten aan het einde van het seizoen moeten uitwijzen", vervolgt hij.

Of hij zelf ooit terugkeert bij Ajax, houdt Klaassen in het midden. "Dat moet de toekomst uitwijzen. Ik ben ook pas ruim een jaar weg. Als fan volg ik Ajax natuurlijk." Nu hij in Duitsland speelt is Klaassen van plan vaker te komen kijken bij zijn voormalige club. "Als ik een beetje gas geef in Duitsland ben ik er binnen drie uurtjes."