Deur op een kier voor Ondaan: 'Dan is een contract misschien wel een mogelijkheid'

Deur op een kier voor Ondaan: 'Dan is een contract misschien wel een mogelijkheid'

Terrel Ondaan dook deze week op bij Telstar. De aanvaller zit sinds zijn vertrek afgelopen zomer bij PEC Zwolle zonder club. In principe traint hij mee bij Telstar om fit te worden, maar technisch manager Piet Buter houdt de optie van een contractaanbieding open.

De technisch manager vertelt hoe Ondaan bij Telstar terecht is gekomen. "Hij heeft gevraagd of hij bij ons mee mocht trainen. Daarna heb ik contact met hem gezocht. We hebben een gesprek gehad en toen heb ik gezegd dat het goed was", aldus Buter tegenover NH Nieuws. "Toen hebben we het nog intern besproken, want hij is natuurlijk een paar jaar geleden toch op een aparte manier weggegaan. Maar iedereen zei: Wat gebeurd is, is gebeurd. Geen probleem, hij is van harte welkom. De trainer zei ook: Laat maar meetrainen, dan kijken we wel."

Hoewel Ondaan in principe alleen meetraint om fit te worden, wil Buter niets uitsluiten. "Zeg nooit 'nooit' in de voetballerij. Hij komt in eerste instantie om fit te worden en daarna zien we wel verder. Als hij fit is, wij het een geweldige speler vinden en hij heeft het hier hartstikke naar zijn zin, dan weet je nooit hoe het gaat", stelt hij. 'Hij is vrij om te gaan en staan waar hij wil, maar dan is het misschien nog wel een mogelijkheid. Dat moet je gewoon open laten, maar dat is niet de insteek."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s