'Chelsea wil toeslaan voordat waarde Ajacied explodeert; concurrentie van Barça'

'Chelsea wil toeslaan voordat waarde Ajacied explodeert; concurrentie van Barça'

04-10-2018 09:08
67

Donny van de Beek is momenteel niet zeker van zijn plek bij Ajax, maar hij staat er bij de buitenlandse topclubs nog altijd goed op. Chelsea overweegt een aanbieding te doen voor de 21-jarige middenvelder, meldt althans The Sun.

Volgens de boulevardkrant zijn ook Tottenham Hotspur en FC Barcelona geïnteresseerd in Van de Beek. Chelsea lijkt echter het meest concreet. The Blues willen toeslaan, voordat de waarde van de Oranje-international gedurende het seizoen explodeert. Ajax zou niet willen meewerken aan een winters vertrek, maar een transfer in de zomer is wel bespreekbaar.

Het contract van Van de Beek in Amsterdam loopt nog tot medio 2022. Hoeveel hij moet kosten, is nog niet duidelijk, maar Chelsea lijkt snel contact op te willen nemen met Ajax.

Van de Beek was dit seizoen in zeven competitieduels goed voor één assist. Hij begon echter maar twee keer in de basis. In de Champions League scoorde hij als invaller tegen AEK Athene. De middenvelder stond tegen Bayern München wel aan de aftrap.