'Ik heb de wedstrijd vergooid, vandaag was het echt ver onder de maat'

'Ik heb de wedstrijd vergooid, vandaag was het echt ver onder de maat'

Gepubliceerd: zondag 7 oktober 2018 om 15:16zo 07-10-2018 om 15:16

Kjell Scherpen gaat niet met een lekker gevoel slapen vannacht. De achttienjarige doelman van FC Emmen ging twee keer opzichtig in de fout, waardoor Fortuna Sittard toch nog een punt pakte (3-3). Na afloop trekt hij het boetekleed aan.

"Dit was mijn minste wedstrijd, dat kun je wel zeggen", erkent Scherpen in gesprek met FOX Sports. "Ik heb de wedstrijd vergooid. Hoge ballen zijn normaal gesproken mijn sterke punt, maar vandaag was het echt ver onder de maat. Dit is niet best. Het doet wel iets met je, maar ik moet vertrouwen houden in mezelf. Ik ben een grote kerel, dus ik moet het ook laten zien."

Emmen-trainer Dick Lukkien baalt van het puntenverlies en de negatieve hoofdrol van Scherpen. "Hij heeft natuurlijk heel veel goede dingen gedaan, maar deze wedstrijd was wat minder. Dat is nou eenmaal de grillige curve van een jonge speler", zegt Lukkien, die Scherpen niet spaart. "Hier moet hij van leren. Ik ga hem niet met fluwelen handschoentjes aanpakken en zeg gewoon zoals het is. Het zal echt beter moeten."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws