'Ik houd me niet bezig met grote clubs, ben deze zomer bewust bij PSV gebleven'

'Ik houd me niet bezig met grote clubs, ben deze zomer bewust bij PSV gebleven'

Gepubliceerd: maandag 8 oktober 2018 om 07:38ma 08-10-2018 om 07:38

Steven Bergwijn houdt zich niet bezig met de vermeende belangstelling uit de Europese top. In de competitiewedstrijd tegen VVV-Venlo vloog de PSV'er onverstoorbaar over de linkerflank.

Bergwijn werd zaterdagochtend door De Telegraaf in verband gebracht met Manchester United, Liverpool, Bayer Leverkusen, Real Sociedad, Sevilla, CSKA Moskou en Internazionale. "Je hoort van alles. Maar ik houd me er niet mee bezig. Ik heb net verlengd bij PSV. We zijn pas net aan het seizoen begonnen", reageert Bergwijn in de Volkskrant.

In gesprek met het Algemeen Dagblad sprak de PSV-aanvaller woorden van gelijke strekking. "Ik houd me niet bezig met grote clubs of met geruchten over belangstelling. Ik ben bewust bij PSV gebleven deze zomer, omdat ik hier de lijn wil doortrekken van eind vorig seizoen. Dat is het doel. Nu komt ook Oranje erbij. Ik heb zin in komende week.''

PSV-trainer Mark van Bommel liet vrijdag weten dat Bergwijn 'misschien wel Europese top' is. In de Volkskrant: "Ik heb het gelezen. Het is mooi dat de trainer dat zegt. Maar ik moet deze lijn doorzetten. Ik krijg vertrouwen van de trainer, van iedereen. Ik ben blij dat het goed gaat met het hele team."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet Bergwijn na dit seizoen de stap maken?

Ja
46%
Nee
54%
(3832 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws