Steun voor Mourinho: 'Ik zei hetzelfde toen Van Gaal manager was'

Steun voor Mourinho: 'Ik zei hetzelfde toen Van Gaal manager was'

Gepubliceerd: dinsdag 9 oktober 2018 om 07:41di 09-10-2018 om 07:41

Wayne Rooney heeft zich achter de onder vuur liggende Jose Mourinho geschaard. De oud-speler van Manchester United stelt dat de spelers de afgelopen weken te weinig hebben gepresteerd en hun verantwoordelijkheid moeten nemen.

De 32-jarige aanvaller zei dat nadat hij met DC United een 2-1 overwinning had geboekt op Chicago Fire. United boog afgelopen weekend een achterstand om in een 3-2 zege. De laatste resultaten herinneren Rooney aan een lastige periode onder Louis van Gaal.

"Het is een lastige situatie", citeert The Telegraph de Engelsman. "Ik weet dat Jose veel kritiek krijgt, maar de spelers moeten opstaan. (...) De manager kan zoveel doen, maar het is uiteindelijk aan de spelers op het veld om te presteren. Jose is een makkelijk doelwit. Sommige spelers moeten beter presteren."

"Ik zei hetzelfde toen Louis van Gaal manager was", vervolgt hij. "Hij kreeg veel kritiek, maar achter de schermen zei ik tegen de spelers: wij moeten het beter doen. Ik vond dat Van Gaal ons fantastisch neerzette, maar wij presteerden niet op het veld."

Poll

Haalt Mourinho 2019 op Old Trafford?

(5469 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws