Update: Anorthosis stelt Streppel tot het einde van het seizoen aan

Update: Anorthosis stelt Streppel tot het einde van het seizoen aan

Gepubliceerd: dinsdag 9 oktober 2018 om 11:59di 09-10-2018 om 11:59

Voor Jurgen Streppel lonkt een buitenlands avontuur. De Telegraaf weet dinsdag te melden dat de clubloze trainer een belangrijke kandidaat is om het roer over te nemen bij het Cypriotische Anorthosis Famagusta.

Sinds afgelopen zomer zit de 49-jarige Streppel zonder werk. Na twee seizoenen nam hij afscheid bij sc Heerenveen. Eerder was Streppel werkzaam bij Willem II en Helmond Sport. De afgelopen maanden werd hij in verband gebracht met onder meer Almere City en RKC Waalwijk. Streppel gaf onlangs aan dat hij wacht op de juiste uitdaging.

Mogelijk wacht er op Cyprus nu een nieuwe klus voor hem. Anorthosis Famagusta eindigde afgelopen seizoen op de derde plaats in de competitie. Met dertien landstitels is Anorthosis één van de meest succesvolle ploegen van het land. Trainer Ronny Levy vertrok eind september bij de club. 

Update 11.36: Anorthosis bevestigt zelf dat er inderdaad gesprekken lopen met Streppel. In eerste instantie leek Igor Biscan, oud-international van Kroatië, de opvolger van Levy te worden bij de topclub. Biscan had zelfs al een contract getekend. Toen hij bij Anorthosis aangaf wegens familie-omstandigheden nog te willen wachten met zijn definitieve ja-woord, schakelde de club door. 

Bij Anorthosis, dat op dit moment achtste staat in de Cypriotische competitie, spelen onder meer Danijel Pranjic en Sekou Cissé. 

Update 11.10 11.59: Het is definitief: Jurgen Streppel wordt de nieuwe trainer van Anorthosis. De Cyprotiosche club heeft de komst van de voormalig trainer van Heerenveen en Willem ll via de officiële kanalen bekendgemaakt. Streppel tekent tot het einde van het seizoen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws