Van Gelder geeft 'irritant' duo uitbrander: Nog één keer en je sodemietert op

Van Gelder geeft 'irritant' duo uitbrander: "Nog één keer en je sodemietert op"

Gepubliceerd: woensdag 10 oktober 2018 om 11:58wo 10-10-2018 om 11:58

Jack van Gelder schoot zondag in de uitzending van Rondo uit zijn slof tegen twee jongens in het publiek. Bij Radio 538 reageert de presentator op dat moment.

Van Gelder was er zó klaar mee, dat hij een verhaal van tafelgast Mario Been onderbrak en de twee jongens lik op stuk gaf. "Als jullie niet normaal kunnen doen, gaan jullie weg. Jullie irriteren me vanaf het begin. Nog één keer en je sodemietert op", beet Van Gelder het duo, dat onder meer gebaren maakte richting de camera, toe. Inmiddels is alles weer uitgepraat.

"Ik had er zo de kolere in", reageert Van Gelder bij Radio 538. "Het was jammer dat die twee jongens niet even in beeld werden gebracht, waardoor de mensen zoiets hadden van: wat is er met die Van Gelder aan de hand? Overigens hebben we dat later helemaal goed gemaakt, na een uitputtende vechtpartij", grapt de presentator.

"We zitten in een uitzending, m'n monitortje deed het niet dus ik was ook licht geïrriteerd. Maar dan krijg je opeens ook van die gebaren achter iemand", vervolgt Van Gelder, die laat weten dat de jongens schrokken van zijn uitbrander. "Nee, nee, we zullen het niet meer doen, zeiden ze. Daarna is alles goed gegaan. Je hebt natuurlijk studiopubliek dat geïnteresseerd is en je hebt studiopubliek dat denkt: lekker, die 25 euro."

Lees meer over: Eredivisie

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws