Almere City contracteert speler met Eredivisie-ervaring: 'Extra kwaliteitsimpuls'

Almere City contracteert speler met Eredivisie-ervaring: 'Extra kwaliteitsimpuls'

Gepubliceerd: woensdag 10 oktober 2018 om 14:30wo 10-10-2018 om 14:30

Almere City heeft zich per direct versterkt met Torino Hunte. De vleugelaanvaller trainde al enkele weken mee bij de koploper uit de Keuken Kampioen Divisie en zette woensdag zijn handtekening onder een tweejarig contract. 

Hunte stond vorig jaar onder contract bij VVV en kwam tot liefst 32 optredens in de Eredivisie. Zijn contract bij de Venlonaren liep echter af, waardoor hij sinds deze zomer zonder club zat. "Ik train sinds enkele weken mee met Almere City FC. Dat was in eerste instantie vooral bedoeld om fit te blijven, maar in die periode heb ik een heel warm gevoel bij de club gekregen", aldus Hunte op de website van Almere City.

"Alles is perfect geregeld en de ploeg speelt aantrekkelijk voetbal. Maar vooral het aspect dat de club groeiende is spreekt mij aan. Daar wil ik graag onderdeel van uitmaken en daarom heb ik ook voor twee jaar getekend", vervolgt hij.

Volgens technisch directeur Robert Maaskant betekent het vastleggen van Hunte, die eerder ook onder contract stond bij FC Eindhoven, een 'extra kwaliteitsimpuls' voor de selectie. "Torino heeft bij VVV-Venlo bewezen dat hij een prima Eredivisie-speler is. Hij kan ons zeker helpen bij het verwezenlijken van onze ambities."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws