In het kort: Bahebeck scoort bij rentree voor FC Utrecht, Samaras stopt ermee

In het kort: Bahebeck scoort bij rentree voor FC Utrecht, Samaras stopt ermee

Gepubliceerd: vrijdag 12 oktober 2018 om 17:04vr 12-10-2018 om 17:04

Op de redactie van VoetbalPrimeur komen dagelijks honderden nieuwsberichten uit binnen- en buitenland voorbij. We pikken het meest interessante nieuws eruit, andere nieuwsfeiten verzamelen we in de rubriek 'In het kort'.

Kalou gaat politiek in
Voormalig Feyenoord-aanvaller Bonaventure Kalou gaat voor een carrièreswitch. De Ivoriaan gaat de politiek in. De aanvaller die furore maakte bij Feyenoord en in 2002 de UEFA Cup won met de Rotterdammers stelt zich verkiesbaar voor het bestuur van de regio Vavoua in Ivoorkust.

Bahebeck scoort bij rentree
Jean-Christophe Bahebeck heeft direct gescoord voor FC Utrecht bij zijn rentree voor de Domstedelingen. Utrecht verloor vrijdagmiddag in Antwerpen een oefenwedstrijd tegen FC Royal Antwerp: 2-1. Het waren de eerste minuten voor de Fransman voor Utrecht sinds zijn terugkeer eind augustus.

Pereiro verliest met Uruguay
Gaston Pereiro heeft met Uruguay verloren van Zuid-Korea: 2-1. In Seoul bleek de Aziatische ploeg te sterk voor Uruguay. Pereiro kwam in de 73ste minuut in het veld voor doelpuntenmaker Matias Vecino. Uruguay trad aan zonder Luis Suarez, die in Barcelona is achtergebleven bij zijn hoogzwangere vrouw.

Samaras stopt
Voormalig Celtic en sc Heerenveen-spits Georgios Samaras heeft zijn kicksen aan de wilgen gehangen. De spits heeft voornamelijk naam gemaakt in dienst van Celtic. In 254 optredens was hij goed voor 74 doelputen. Daarnaast pakte de Griek vier titels met Celtic.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws