Driessen weerlegt Ten Hag-verhaal: 'Die spelers hebben hun ogen toch wel open?'

Driessen weerlegt Ten Hag-verhaal: 'Die spelers hebben hun ogen toch wel open?'

13-10-2018 08:07
70

Het is volgens Valentijn Driessen van De Telegraaf zo klaar als een klontje: Erik Ten Hag heeft wel degelijk drie uur lang gesproken met Dusan Tadic na het Champions League-duel met Bayern München. Dat werd door de Ajax-trainer stellig ontkend.

Tadic zei vorige week in De Telegraaf dat hij urenlang sprak met zijn trainer, die dat verhaal vervolgens ontkende. "Ik spreek regelmatig met mijn spelers. Iedere dag individueel, soms ook in groepsverband. Om de puntjes op de i te zetten en om van elkaar te weten: zitten we nog in de juiste richting? Maar die drie uur op een nacht in München, dat doen we niet."

Wedden

Meer odds

Driessen vertelt wat er volgens hem gebeurd is. "Tadic zat daar met Ten Hag. De heertjes, Wöber, Huntelaar en Schöne, gingen stappen. Dat was rond 1 uur. Na die wedstrijd kunnen ze toch niet slapen. Die kwamen rond half 4 terug." Volgens Driessen waren Ten Hag en Tadic toen nog steeds met elkaar in gesprek. "Die gasten zien toch wel wat er gebeurt? Die hebben hun ogen toch wel open? Hij was bang dat zijn autoriteit zou worden aangetast."

Johan Derksen denkt dat Ten Hag zo bang is om zijn autoriteit te verliezen, dat hij die helemaal niet heeft. "Nee, die autoriteit heeft hij ook niet", reageert Driessen. "De spelers moeten het voor je doen, dus dat doet hij wél goed."