Quote Overmars in Italië: 'Kans dat hij in januari vertrekt is nul procent'

Quote Overmars in Italië: 'Kans dat hij in januari vertrekt is nul procent'

13-10-2018 17:12
29

De kans dat Matthijs de Ligt in januari vertrekt bij Ajax is nul procent. Marc Overmars laat dat 'exclusief' weten aan LAROMA24.IT.

Het was een tijd stil rond De Ligt, maar de afgelopen weken gonst het weer van de geruchten. FC Barcelona zou haast willen maken met de komst van de negentienjarige Ajax-aanvoerder en niet in de zomer, maar al in de winter toe willen slaan.

Een vertrek is geen optie, zegt Overmars. "De kans dat hij Ajax in januari gaat verlaten is nul procent", zo wordt de directeur spelersbeleid van Ajax geciteerd door het Italiaanse medium. Een zomers vertrek van De Ligt behoort volgens Overmars wel tot de mogelijkheden. "Ja, ik kan bevestigen dat dat wel een mogelijkheid is."

Het is niet de eerste keer dat er quotes van Overmars opduiken in Italiaanse media. In mei liet de technische man van Ajax aan hetzelfde medium weten dat Justin Kluivert niet bij Ajax zou vertrekken, maar zijn contract zou verlengen. "Hij gaat zijn contract bij ons verlengen en zal bij Ajax blijven", zo werd hij toen geciteerd. Daar kwam uiteindelijk niets van terecht. Kluivert vertrok naar AS Roma.