Tagliafico en Argentinië verliezen prestigetopper van Brazilië in blessuretijd

16-10-2018 22:20
25

Brazilië heeft de topper tegen Argentinë in de blessuretijd naar zich toe getrokken. De wedstrijd leek op 0-0 uit te draaien, maar na 93 minuten stond er een 1-0 eindstand op het scorebord.

Er stond niets op het spel in het het King Abdullah Sports City stadion in Saudi-Arabië, waar 60.000 toeschouwers een gezapige wedstrijd voorgeschoteld kregen. In de eerste helft werden nauwelijks kansen gecreërd. Bij Brazilië speelde Neymar de hele wedstrijd mee. Argentinië deed het zonder Lionel Messi. Nicolas Tagliafico was wel van de partij.

Ook in de tweede helft was de wedstrijd niet om over naar huis te schrijven. Het duel leek in een bloedeloze 0-0 te eindigen, tot de Brazilianen in de allerlaatste minuut van de wedstrijd toesloegen. Neymar versierde een corner, die hij zelf nam. Daaruit wist Miranda zich tot matchwinner te kronen.

Tagliafico was er toen niet meer bij. De Ajacied werd door de Argentijnse bondscoach na 82 minuten naar de kant gehaald.