'Doelwit' van Ajax en PSV speelt geen minuut: 'Het is een grote fout geweest'

'Doelwit' van Ajax en PSV speelt geen minuut: 'Het is een grote fout geweest'

Gepubliceerd: woensdag 17 oktober 2018 om 12:37wo 17-10-2018 om 12:37

Daniel Arzani heeft een fout gemaakt door zich door Manchester City te laten verhuren aan Celtic. Dat vindt Robbie Slater, landgenoot van de jonge vleugelaanvaller. Arzani komt dit seizoen niet aan de bak bij de kampioen van Schotland. 

Afgelopen zomer werd WK-ganger Arzani (19) door Man City overgenomen van Melbourne City. Direct na zijn transfer naar Engeland werd de tiener bij Celtic gestald. Na twee maanden heeft Arzani echter niet één keer gespeeld in competitieverband.

"Het is duidelijk een grote fout geweest om naar Celtic te gaan", zegt Slater in gesprek met Australische media. "Hij deed het goed op het WK, dit seizoen had hij wekelijks moeten spelen om zich door te ontwikkelen en nóg beter te worden. Het is duidelijk dat Celtic-manager Brendan Rodgers geen groot fan is en hem op korte termijn ook niet gaat gebruiken. Ergens is er iets heel, héél erg misgegaan."

Arzani werd afgelopen zomer óók gelinkt aan een transfer naar de Eredivisie. Zowel Ajax als PSV had de aanvaller volgens diverse media op de korrel. Man City sloeg uiteindelijk toe. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws