Ayoub geeft kwetsbaar interview: Ik weet ook niet waarom… Dat zit in me

Ayoub geeft kwetsbaar interview: "Ik weet ook niet waarom… Dat zit in me"

Gepubliceerd: woensdag 17 oktober 2018 om 14:46wo 17-10-2018 om 14:46

Yassin Ayoub vindt het jammer dat mensen snel een mening over hem hebben - zelfs als ze hem persoonlijk niet kennen. De middenvelder van Feyenoord vertelt dat in een kwetsbaar interview met het clubblad van zijn werkgever. 

In gesprek met Feyenoord Magazine gaat het onder meer over de relatie met zijn vader. "‘Ik lijk in een bepaald opzicht wel op hem. Mijn vader kan zijn emoties niet tonen en dat kan ik ook niet. Ik ben altijd blij. Als ik verdrietig ben, kan ik dat niet laten zien, zelfs niet aan mijn vrouw of kinderen. Dat heb ik echt van mijn vader", vertelt hij.

"Ik lach álles weg. Ik weet ook niet waarom… Dat zit in me. Soms blijf ik daardoor met dingen zitten, maar ik zeg altijd: alles gaat voorbij en tijd heelt alle wonden. Eén van de dingen die mijn vader niet kan, maar ik wel, is zeggen dat ik van iemand houd. Dat heb ik dan weer van mijn moeder meegekregen."

Buiten het veld probeert Ayoub 'goed te zijn voor de maatschappij'. "Ook buiten het veld geldt dat iedereen een mening over je heeft, nog voordat-ie je gesproken heeft. Wat een gek baardje, zullen veel mensen vast denken als ze mij voor het eerst zien. Gelijk heeft zo iemand dan een mening over je, op basis van vooroordelen."

"Begrijp me goed: vooroordelen heb ik ook, maar persoonlijk veroordeel ik nooit voordat ik iemand gesproken heb en heb leren kennen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws