'Bij Fortuna verdien ik meer dan bij De Graafschap, zo eerlijk moet ik zijn'

'Bij Fortuna verdien ik meer dan bij De Graafschap, zo eerlijk moet ik zijn'

18-10-2018 07:12
24

Voor Mark Diemers staat komend weekend een pikant duel op het programma. Met Fortuna Sittard neemt hij het op tegen De Graafschap - de club die hij afgelopen zomer inruilde voor zijn Limburgse werkgever. 

"Ik heb een fantastische tijd gehad bij De Graafschap, maar was toe aan een nieuw avontuur. Ik had niet meteen het juiste gevoel bij Fortuna, maar dat veranderde na enkele goede gesprekken", geeft de 25-jarige middenvelder aan in gesprek met de Gelderlander. 

"De club is ambitieus en heeft een duidelijke toekomstvisie. Ik heb primair gekozen voor de sportieve plannen. De randvoorwaarden waren ook interessant, zo eerlijk moet ik zijn. Bij Fortuna verdien ik meer dan bij De Graafschap."

Naar de clash tussen de twee promovendi kijkt Diemers al weken uit. "Sven Nieuwpoort en Youssef El Jebli zijn goede vrienden van me. Ik ben laatst nog in Doetinchem geweest om een hapje met ze te eten. (...) Maar zondag zijn we even vijanden en moeten we uitvechten wie de beste ploeg heeft. Alleen het resultaat telt."

Fortuna - De Graafschap begint zondagmiddag om 16.45 uur.