Van den Brom: Kijk naar wat Phillip Cocu nu overkomt in Turkije

Van den Brom: "Kijk naar wat Phillip Cocu nu overkomt in Turkije"

Gepubliceerd: zondag 21 oktober 2018 om 20:30zo 21-10-2018 om 20:30

John van den Brom is sinds kort de langstzittende trainer in de clubhistorie van AZ. Het is de vraag of hij er na dit seizoen nóg een jaar aan vastplakt, omdat zijn contract afloopt.

"Voor ons is dat helemaal geen issue", reageert Van den Brom in gesprek met Voetbal International. Vorig seizoen moest hij voor 1 maart een besluit nemen. "Ditmaal hebben we geen datum in het contract opgenomen. Daar doen we niet ingewikkeld over. Ook nu zullen we in de winterstop alles gaan evalueren, van de staf tot de spelersgroep. En dan zien we wel."

De AZ-trainer stelt zichzelf 'regelmatig' de vraag hoe ver zijn ambities reiken. Soms kriebelt het, erkent hij. Maar: "Bij AZ kan ik heerlijk werken. Ik voel me gewaardeerd, als trainer en als mens. Bij een gezonde club met ambities, een professionele organisatie en heldere communicatie. Dat is veel waard. Kijk naar wat Phillip Cocu nu overkomt in Turkije. Niemand maakt mij wijs dat Phillip geen goede trainer is. Integendeel. Maar je kunt in omstandigheden terechtkomen waar andere krachten de overhand krijgen."

Poll

Moet AZ verlengen met Van den Brom?

(1250 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws