PSV komt goed weg tegen Tottenham: 'Waren overal een stap te laat'

PSV komt goed weg tegen Tottenham: 'Waren overal een stap te laat'

25-10-2018 10:36
75

Jorrit Hendrix beseft dat PSV goed is weggekomen met een punt tegen Tottenham Hotspur. Volgens de middenvelder kwam PSV niet goed in de duels, waardoor Tottenham makkelijk overeind kon blijven. De rode kaart was volgens Hendrix het kantelpunt in de wedstrijd.

"We mogen onze handen dichtknijpen met een gelijkspel", vertelt Hendrix tegen De Telegraaf. "Ik denk dat weinig mensen nog geloofden in een punt. Naarmate de wedstrijd vorderde, kwamen we weinig in de duels en niet in ons eigen spel. We waren overal een stapje te laat. Daar voetballen zij makkelijk onderuit."

De rode kaart voor Spurs-doelman Hugo Lloris zorgde voor nieuw geloof bij PSV, aldus Hendrix. "De rode kaart was een kantelpunt. Over twee weken moeten we het zeker beter doen."

Over twee weken neemt PSV het opnieuw op tegen Tottenham, ditmaal in Londen op Wembley. Het is opnieuw cruciale wedstrijd in de race om een Europa League-ticket, aangezien beide teams op dit moment nog maar één punt wisten te pakken en de overige twee wedstrijden verloren. FC Barcelona heeft negen punten, Inter heeft er zes.