Alderweireld zag Ajax winnen van Benfica: 'Kijk er met veel interesse naar'

Alderweireld zag Ajax winnen van Benfica: 'Kijk er met veel interesse naar'

Gepubliceerd: donderdag 25 oktober 2018 om 13:26do 25-10-2018 om 13:26

Toby Alderweireld slaagde er met Tottenham Hotspur niet in een zege te boeken op PSV, maar zag een dag eerder wel hoe zijn oud-werkgever Ajax te sterk was voor Benfica. De Belgisch international kijkt nog altijd met veel plezier naar de Amsterdammers.

"Ik heb de hele wedstrijd gezien. Het is een mooi resultaat voor Ajax. Ze steken in een goede vorm en hebben een goed team. Ik kijk er met veel interesse naar", tekent ELF Voetbal na de 2-2 in Eindhoven op uit de mond van de verdediger. "Ze hebben met wat geluk gewonnen, maar Ajax is heel goed aan het voetballen en dan dwing je dat geluk ook af", verklaarde hij verder voor de camera van De Telegraaf.

Alderweireld heeft nog altijd een warm gevoel bij Ajax en sluit niet uit ooit nog eens terug te keren bij de club. De Belg volgt de club nog altijd op de voet en is er dan ook van op de hoogte dat zondag een beladen wedstrijd op het programma staat. "Ik probeer zondag naar De Klassieker tegen Feyenoord te kijken. Ik hoop natuurlijk dat Ajax wint en dat is ook zeker mogelijk."

Lees ook: Alderweireld heeft één voorwaarde voor terugkeer naar Ajax: 'Niet met houten been'

Poll

Wat is jouw voorspelling voor Ajax - Feyenoord?

(7320 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws