Avdijaj gevleid door interesse Ajax en PSV: 'Bewijs dat ik juiste weg heb gekozen'

Avdijaj gevleid door interesse Ajax en PSV: 'Bewijs dat ik juiste weg heb gekozen'

25-10-2018 13:50
16

Donis Avdijaj is gevleid door de vermeende interesse uit de top van Nederland. Daarnaast stelt de linksbuiten van Willem II niet boos te zijn op zijn voormalig werkgever Schalke 04. 

Na een uitleenbeurt aan Roda JC verkaste Avdijaj afgelopen zomer definitief bij Schalke 04. Willem II nam hem transfervrij over. "Ik ben op niemand van Schalke boos", stelt hij in een interview met Bild. "Ik heb nog maar een doel: voetbal, voetbal, voetbal. Ik heb geleerd dat je kunt vallen, maar daarna moet je weer opstaan", aldus Avdijaj.

Volgens Avdijaj is hij op de goede weg. "Ik heb een nieuwe omgeving gecreëerd. Daar hoort bij dat ik me heb afgesloten van foute vrienden en schouderklopjes. En ik heb mijn prioriteiten bijgesteld", aldus Avdijaj. De Duitser stelt dat hij nu echt leeft voor het voetbal en zijn eet- en slaapgewoonten aanpast om zo maximaal mogelijk te kunnen presteren.

Dat hij afgelopen zomer ook in de belangstelling stond van clubs als Ajax, PSV en Feyenoord heeft hem gevleid. "Dat bevestigt dat ik nu de juiste weg heb gekozen. Nederland is goed voor mij. Daar hoort ook Willem II bij, voor die club geef ik alles", aldus Avdijaj, die in Tilburg een contract heeft tot medio 2019 met de optie voor nog een jaar.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast