De Boer: In mijn ogen had hij bijna dezelfde kwaliteiten als Davy Klaassen

De Boer: "In mijn ogen had hij bijna dezelfde kwaliteiten als Davy Klaassen"

28-10-2018 11:53
27

Ouasim Bouy is een schoolvoorbeeld van hoe een carrière van een talentvolle speler niét zou moeten verlopen. Frank de Boer vertelde dat zondagochtend bij De Tafel van Kees op FOX Sports. De Boer werkte bij Ajax toen Bouy daar in de jeugd bekend stond als één van de grootste talenten van de club. 

"Hij heeft dezelfde leeftijd als Davy Klaassen. Het is een schoolvoorbeeld van hoe het wél moet en hoe het niet moet", aldus De Boer. Bouy hád in Amsterdam een mooie toekomst tegemoet kunnen gaan, denkt hij.

Wedden

Meer odds

"Hij tekende voor vijf jaar bij Juventus. Wij haalden toen Lerin Duarte, terwijl Bouy eigenlijk de gedoodverfde opvolger was voor de linkshalfpositie in het elftal. Hij wilde graag vijf ton verdienen bij Juventus...""

"Klaassen is aanvoerder van Ajax geworden, heeft het Nederlands elftal gehaald, heeft in de Champions League gespeeld en speelde een Europa League-finale. Dat wil je op die leeftijd. Bouy heeft overal gezworven, is verhuurd aan PEC Zwolle en valt daar nu in. In mijn ogen had hij bijna dezelfde kwaliteiten als Klaassen."