PEC Zwolle behoudt gestopte Marcellis: Wilde graag in voetballerij blijven

PEC Zwolle behoudt gestopte Marcellis: "Wilde graag in voetballerij blijven"

Gepubliceerd: maandag 29 oktober 2018 om 14:08ma 29-10-2018 om 14:08

Dirk Marcellis blijft werkzaam bij PEC Zwolle. De oud-verdediger, die nog geen twee maanden geleden een punt achter zijn voetbalcarrière moest zetten, gaat met onmiddellijke ingang aan de slag op de commerciële afdeling van de club.

De dertigjarige Marcellis gaat aan de slag als relatiebeheerder. "Nadat ik de knoop heb doorgehakt om te stoppen als voetballer, kwam ik al snel tot de conclusie dat ik graag in de voetballerij actief wilde blijven", reageert Marcellis, die op het punt staat zijn hbo-studie af te ronden, op de website van PEC.

"Door mijn bijna afgeronde opleiding Topsport Management & Ondernemerschap en de goede, fijne band met de directie en kantoororganisatie van PEC Zwolle voelt het dan ook erg prettig om hier mijn zakelijke carrière af te trappen. Ik ben de club dankbaar voor deze kans en stap dan ook vol enthousiasme dit nieuwe avontuur in."

Marcellis gaat commercieel directeur Edwin Peterman en diens collega Jurian Meijntjes assisteren. "Met zijn status als oud-voetballer, maar zeker ook door de opleiding die hij heeft genoten is Dirk een versterking voor ons", reageert Peterman. Marcellis speelde voor PSV, AZ, NAC Breda en PEC. In Zwolle kwam hij in ruim drie jaar tot negentig Eredivisie-duels.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws