'Veronica Inside gaat iedere week viraal door mij, maar ik mag niet komen'

'Veronica Inside gaat iedere week viraal door mij, maar ik mag niet komen'

30-10-2018 18:45
35

Eric Meijers verbaast zich over het feit dat hij door Veronica Inside nog niet is uitgenodigd om plaats te nemen aan tafel. Nadat de trainer viraal is gegaan vanwege 'kutkeeper' en 'kutkrant' had hij een belletje verwacht van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp. 

"Ik ben over een ding verbolgen. Dat is dat ze mij nog niet gevraagd hebben om tussen René en Johan te zitten", vertelt Meijers aan Veronica Inside. "Als het nou echte kerels waren geweest, hadden ze mij allang uitgenodigd. Ik had het wel verwacht. Bij ieder programma ben ik verschenen, maar bij de mensen die mij iedere week in beeld brengen mag ik niet komen."

Het is niet dat Meijers zo nodig hoeft, zegt hij. "Ik zit er niet op te wachten. Ik ben er alleen verbolgen over dat ik nog niet ben uitgenodigd door Veronica Inside. Terwijl ze wel iedere week viraal gaan door mij. Ik kom er graag zitten. Geen enkel probleem."

"Ik heb wel iets te vertellen in de voetballerij, denk ik. Een trainer die al dertig jaar meegaat en alles bereikt heeft wat hij maar kan bereiken.."