'Problemen rond nieuwe stadion Spurs drijven Pochettino richting Real Madrid'

'Problemen rond nieuwe stadion Spurs drijven Pochettino richting Real Madrid'

31-10-2018 11:16
29

De selectie van Tottenham Hotspur vreest een vertrek van Mauricio Pochettino naar Real Madrid. De Argentijnse manager van Spurs staat in de belangstelling van De Koninklijke na het ontslag van Julen Lopetegui en hij gaf afgelopen maandag al toe dat hij niet gelukkig is bij de Londenaren.

Sommige spelers van Tottenham Hotspur denken hierdoor dat hun trainer weleens naar Real Madrid zou kunnen vertrekken, meldt The Telegraph. De krant schrijft op basis van 'bronnen rond Pochettino' dat de Argentijn er niet aan denkt om in de winterstop al over te stappen, maar dat er een gevoel bij de spelers heerst dat het lastig wordt om de manager binnenboord te houden als Real Madrid of Manchester United aanstaande zomer komt aankloppen.

De ontevredenheid van Pochettino over de vertraging van het nieuwe stadion van Tottenham speelt volgens de Engelse krant een grote rol. Het stadion had eigenlijk voor dit seizoen al opgeleverd moeten worden, maar het lijkt erop dat Spurs pas in februari volgend jaar voor het eerst in het nieuwe stadion actief kan zijn.