Schaken waarschuwt Feyenoord in KNVB Beker: In mijn tijd was hij al goed

Schaken waarschuwt Feyenoord in KNVB Beker: "In mijn tijd was hij al goed"

31-10-2018 20:03
26

Ruben Schaken kijkt met bijzondere interesse uit naar de ontmoeting tussen Feyenoord en ADO Den Haag in de KNVB Beker. De oud-international speelde bij beide clubs.

Schaken geeft ADO donderdag een klein kansje op een stunt. "In mijn tijd bij ADO Den Haag wonnen we met 1-0 thuis van Feyenoord. Ook uit hebben we gewonnen met 2-0. Het is mogelijk, maar het wordt natuurlijk niet makkelijk. Feyenoord is heel sterk, vooral thuis", vertelt hij aan ELF Voetbal.

"Als ik eerlijk ben, denk ik dat Feyenoord de punten in De Kuip houdt", voorspelt Schaken. "Dat zijn ze ook aan hun stand verplicht als je kijkt naar de kwaliteiten op het veld. Zo'n nederlaag tegen Ajax wil je altijd even wegpoetsen. De jongens zijn gebrand op een goed resultaat."

ADO heeft wel wat wapens, vindt Schaken. "Abdenasser El Khayati is in bloedvorm. In mijn tijd was hij al goed. Nu maakt hij meer doelpunten. Ook Lex Immers is belangrijk als aanjager. Hij speelt natuurlijk tegen zijn oude club. Je wilt dan niet met de staart tussen de benen vertrekken uit Rotterdam. Sheraldo Becker moet je ook niet vergeten met zijn snelheid. Die is altijd gevaarlijk in de counter."