In het kort: aanvoerder Klaassen scoort bij 1-5 zege, Milan wint in blessuretijd

31-10-2018 22:20
9

Op de redactie van VoetbalPrimeur komen dagelijks honderden nieuwsberichten uit binnen- en buitenland voorbij. We pikken het meest interessante nieuws eruit, andere nieuwsfeiten verzamelen we in de rubriek 'In het kort'.

Aanvoerder Klaassen scoort
Davy Klaassen heeft een goede woensdagavond achter de rug. De middenvelder van Werder Bremen won met 1-5 van SC Weiche Flensburg, scoorde vanaf de penaltystip en droeg de aanvoerdersband. Borussia Dortmund ontsnapte in de DFB Pokal. Marco Reus maakte in de verlenging tegen Union Berlin de bevrijdende 3-2 namens de Bundesliga-koploper. Schalke 04 bekerde na penalty's door, ten koste van 1. FC Köln.

Milan boekt late zege
AC Milan heeft een broodnodige zege geboekt Serie A. Genoa werd in San Siro met 2-1 verslagen. Suso opende na vier minuten op prachtige wijze de score, maar Milan kon die lijn niet doortrekken. In de tweede helft kwam Genoa op gelijke hoogte. Alessio Romagnoli passeerde zijn doelman Gianluigi Donnarumma te verschalken. De Milan-verdediger léék de schlemiel te worden, maar in de blessuretijd maakte hij zijn fout goed: 2-1. Door de zege klimt Milan naar de vijfde plek in Italië.