Hoop op stunt tegen PSV in Eindhoven: Deze wedstrijd is een makkie natuurlijk

Hoop op stunt tegen PSV in Eindhoven: "Deze wedstrijd is een makkie natuurlijk"

Gepubliceerd: vrijdag 2 november 2018 om 13:51vr 02-11-2018 om 13:51

Vitesse-coach Leonid Slutsky was voorafgaand aan de wedstrijd tegen PSV van zaterdag in een goede bui. Hij heeft vertrouwen in een goede afloop en hoopt dat er punten te halen zijn in Eindhoven.

"Deze wedstrijd is een makkie natuurlijk", zegt Slutsky met een knipoog tegen Omroep Gelderland. "Het is niet de eerste grote wedstrijd voor ons, want tegen Ajax hadden we die natuurlijk al. Maar toen wilden we compact spelen met veel motivatie. Snelle goals braken ons toen op, maar morgen is het weer belangrijk om compact te staan en solide te spelen. Het wordt niet makkelijk, maar we proberen het wel."

PSV verloor dinsdag in de KNVB Beker van RKC Waalwijk, maar daar hecht de Russische coach geen waarde aan. "Het was echt een B-elftal. Malen en Lozano vielen pas in de blessuretijd in. Daar kun je dus geen serieuze informatie uithalen."

"Je moet geloven dat je daar punten haalt”, vervolgt Slutsky. "Je moet laten zien dat je karakter kan tonen, dan heb je een kans. Of die kans groot is? Dat hangt er vanaf of wij compact blijven spelen, alle kansen van PSV blokkeren en na 70 minuten nog op een normaal resultaat staan."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Maakt Vitesse een kans tegen PSV?

(1157 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws