Ajax-man of the match: Het is duidelijk dat ik lekker in mijn vel zit

Ajax-man of the match: "Het is duidelijk dat ik lekker in mijn vel zit"

04-11-2018 08:38
92

Daley Blind boekte zaterdagavond met Ajax een 2-0 overwinning op Willem II, maar beseft dat de score hoger had kunnen uitvallen. De linkspoot hoopt dat het doelsaldo later in het seizoen niet beslissend zal worden.

Ook tijdens de vorige wedstrijden tegen Feyenoord en Go Ahead Eagles liet Ajax aardig wat kansen liggen. "Dat weten we en dat is een punt van aandacht", stelt Blind in gesprek met Voetbal Inside. De centrale verdediger is echter een stuk milder dan zijn ploeggenoot Frenkie de Jong, die zaterdagavond hard uithaalde naar zijn medespelers. "Of het doelsaldo een item is? Nou, ik kan me wel gaan opwinden, maar we kunnen er nu (zaterdagavond, red.) niet meer een paar bij schieten."

Wedden

Meer odds

Blind werd tegen Willem II verkozen tot man of the match: de linkspoot voelt zich met de week sterker worden. "Ja, ik voel me goed. Ik ben fitter aan het worden, dat gaat ook makkelijker als je zo veel wedstrijden speelt. Het is duidelijk dat ik lekker in mijn vel zit en ik hoop deze lijn door te trekken."