Perez oneens met PSV-opmerking De Boer en Bruggink: Geloof ik echt niet

Perez oneens met PSV-opmerking De Boer en Bruggink: "Geloof ik echt niet"

Gepubliceerd: zondag 4 november 2018 om 22:30zo 04-11-2018 om 22:30

Kenneth Perez is het niet eens met Ronald de Boer en Arnold Bruggink, die afgelopen woensdag zeiden dat het B-team van PSV tegen RKC Waalwijk 'zevende of achtste' zou worden in de Eredivisie. RKC verraste alles en iedereen en versloeg de B-keuze van Mark van Bommel in Eindhoven.

Volgens Perez zijn de reservespelers van PSV niet zo goed als De Boer en Bruggink dachten. De reserves van Van Bommel haalden bijna allemaal een onvoldoende tegen RKC. "Ze zeiden dat het een team was dat zevende of achtste zou eindigen in de Eredivisie. Dat geloof ik echt niet", zegt Perez bij FOX Sports.

"Daar hebben ze veel te weinig kwaliteit voor. Ik zag echt basisdingen fout gaan bij die spelers. Met de kwaliteit van die spelers word je niet zevende of achtste in de Eredivisie."

Van Bommel koos tegen Vitesse weer voor zijn sterkste elf. Perez is van mening dat bepaalde PSV'ers hun niveau niet haalden. "Rosario is de hemel ingeprezen, maar gaf tegen Vitesse een paar verkeerde ballen omdat hij nét niet de vorm heeft. Hendrix maakte ook heel veel fouten. (...) Spelers worden heel snel opgehemeld. Dumfries wordt al helemaal de hemel ingeprezen. Tussen dat ophemelen en gelijk weer afzagen zit iets tussenin."

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws