Van Beek zet handtekening onder nieuw contract: 'Blijf hard werken'

Van Beek zet handtekening onder nieuw contract: 'Blijf hard werken'

Gepubliceerd: maandag 5 november 2018 om 16:30ma 05-11-2018 om 16:30

Sven van Beek heeft zijn handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis. De 24-jarige verdediger staat daardoor tot 2021 onder contract bij Feyenoord. 

Dat hebben de Rotterdammers gemeld via de officiële kanalen. Het vorige contract van Van Beek liep aan het eind van dit seizoen af. "Feyenoord is mijn club, waar ik nog elke dag het beste uit mezelf wil halen", aldus Van Beek op het digitale huis van de Rotterdammers. "Het is fijn om ook in een fase waarin je minder speelt op deze manier het vertrouwen te krijgen. Ik blijf hard werken en mij ontwikkelen en heb er alle vertrouwen in dat ik er zal staan als mijn kans weer komt." Van Beek kwam dit seizoen nog maar tot vier optreden bij de Rotterdammers.

Technisch directeur Martin van Geel is blij dat Van Beek langer aan Feyenoord verbonden blijft. "Sven van Beek heeft zowel verdedigende als opbouwende kwaliteiten, wat hem als verdediger heel allround maakt. Met het grote aantal wedstrijden dat hij zowel op nationaal als internationaal niveau in de benen heeft, is hij inmiddels één van onze meest ervaren verdedigers. Door zijn ervaring, karakter en kwaliteiten is hij op zijn nog altijd jonge leeftijd een zeer gewaardeerd selectielid."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws