Perez kritisch op Heerenveen-verdediger: 'Een zeer, zeer, zeer simpele speler'

Perez kritisch op Heerenveen-verdediger: 'Een zeer, zeer, zeer simpele speler'

Gepubliceerd: maandag 5 november 2018 om 17:26ma 05-11-2018 om 17:26

Kenneth Perez kan er met zijn pet niet bij dat Dave Bulthuis de tweede aanvoerder is van sc Heerenveen. Door de afwezigheid van Daniel Hoegh droeg Bulthuis dit weekend de band namens de Friezen.

"Het verbaast me dat Bulthuis aanvoerder is van Heerenveen. Een zeer, zeer, zeer simpele speler", klinkt Perez stellig in Dit was het Weekend van FOX Sports. "Dat geeft wel iets aan van wat het niveau is bij Heerenveen."

"Een aantal jaren geleden moest je echt aan de bak als je bij Heerenveen iets wilde halen. Dat geldt nu niet meer zozeer voor de topclubs", vervolgt Perez. Hij was verder kritisch op de manier waarop Bulthuis de pers te woord stond na het gelijkspel tegen FC Emmen. "Ik vind het niet zo heel slim om dan te zeggen: ik weet natuurlijk ook niet wat de trainer eigenlijk wil."

Analist Mario Been sluit zich daarbij aan en vindt dat Bulthuis zich niet kritisch had mogen uitlaten richting zijn teamgenoten. "Doe dit lekker in de kleedkamer, scheld elkaar verrot. Maar ga niet daar anderen de zwartepiet toespelen, want jij bent ook onderdeel van dat elftal."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws