Snoeiharde teksten van Derksen over Lozano: Een verschrikkelijk jong

Snoeiharde teksten van Derksen over Lozano: "Een verschrikkelijk jong"

06-11-2018 00:04
320

Johan Derksen heeft Hirving Lozano bij Veronica Inside door de gehaktmolen gehaald. De Mexicaan eiste bij de rode kaart van Danilho Doekhi in het duel met Vitesse van afgelopen zaterdag de hoofdrol op. Derksen hoopt dat PSV ingrijpt tegen 'matennaaier' Lozano.

Het Algemeen Dagblad rekende uit dat het de 39e keer is dat Lozano betrokken is bij een kaart van een tegenstander. Derksen vindt niet dat Doekhi met rood, maar met geel bestraft had moeten worden. "Ik haat niet snel mensen, maar ik begin hem te haten. Doekhi ging al in de sliding. Hij was net een fractie te laat", aldus Derksen.

"Dat kun je honderd keer doen, je raakt nooit geblesseerd. Maar omdat hij zo overdreven viel en doorrolde..Ik vind hem de meest gore matennaaier die er op de Nederlandse velden rondloopt. Het is een uitstekende voetballer, maar ik vind het een verschrikkelijk jong. Met dit soort tackles heb je niks hoor. Je kunt gelijk opstaan."

Derksen hoopt dat scheidsrechters relativeren bij een overtreding waar Lozano bij betrokken is. "Als hij valt, moet een scheidsrechter eerst bedenken: oh, het is Lozano. In het AD zag je een lijst van mensen die hij kaarten heeft aangenaaid. Het is een schande dat PSV niet ingrijpt en Toon Gerbrands dit tolereert. Het is gewoon een sliding."

"Van Bommel is goed begonnen, maar staat nu ook weer uit z'n nek te lullen na wedstrijden. Hij moet hier eens wat van zeggen. Als PSV iemand tegen zich krijgt die ze kaarten aannaait, schreeuwen ze moord en brand. Maar omdat het PSV is mag er blijkbaar niets van gezegd worden."

No Poll