Van der Gijp tipt Sparta-pareltje bij PSV, Ajax en Feyenoord: Zit in mijn hoofd

Van der Gijp tipt Sparta-pareltje bij PSV, Ajax en Feyenoord: "Zit in mijn hoofd"

08-11-2018 12:39
31

Sparta-middenvelder Deroy Duarte vindt het leuk om te horen dat René van der Gijp hem een groot talent vindt. Van der Gijp tipte PSV, Ajax en Feyenoord eerder dit jaar over de international van Jong Oranje. Duarte (19) kan dat niveau prima aan, zei de analist van Veronica Inside.

"Ik vind Van der Gijp een grappige man, ik kan om hem lachen. Het is niet zo dat ik naar hun show kijk, maar ik kreeg wel gelijk berichten van mensen dat er over me gepraat werd. Ik vind het mooi, maar ik ga niet stoer lopen doen", reageert het Sparta-talent op de website van de Keuken Kampioen Divisie

"Het is altijd mooi als mensen je talent herkennen en erkennen. Misschien is een Nederlandse topclub de volgende halte, of de halte daarna. Het zit in ieder geval in mijn hoofd. Als je bij Jong Oranje zit, kan het snel gaan."

Grote Oranje
De Kaapverdiaanse voetbalbond probeerde inmiddels om Duarte binnen te hengelen. De flirt leverde niets op. "Oranje is de ultieme droom. Ik heb altijd van kleins af aan voor Oranje willen spelen, op WK's heb ik Nederland altijd gesupport. Het is geen moeilijke keuze, ondanks dat Kaapverdië natuurlijk ook mijn land is. Ik heb altijd geweten wat ik wil en als dat reëel is, waarom zou ik dan voor Kaapverdië kiezen?"