Clubwatcher rekent op tenminste twee PSV-transfers: 'Hij zal niet blij zijn'

Clubwatcher rekent op tenminste twee PSV-transfers: 'Hij zal niet blij zijn'

Gepubliceerd: donderdag 8 november 2018 om 18:03do 08-11-2018 om 18:03

De kans is groot dat PSV na de winter niet meer actief is in Europa, terwijl de club eerder al werd uitgeschakeld in de KNVB Beker. Clubwatcher Marco Timmer denkt dat de selectie van de Eindhovenaren te groot is en rekent op transfers.

"Van Bommel geeft zijn spelers vertrouwen en houvast door dezelfde elf spelers op te stellen. Dat betaalt zich in de Eredivisie uit in overwinningen, maar de spelers op de bank zien ook dat ze weinig wedstrijden meer gaan spelen", zegt Timmer tegen VI. "Dan doel ik op mannen als Isimat, Behich en Sainsbury. Dat kan zich gaan wreken."

Het is aan trainer Mark van Bommel om dat te managen. "Dat is een lastige taak voor een jonge, nieuwe trainer." Timmer ziet wel een paar spelers vertrekken. "Ik denk niet dat er iemand een probleem mee heeft als Isimat vertrekt. Het is schrijnend hoe dat kan gaan. Zo belangrijk zijn voor Cocu in het kampioensjaar, maar bij Van Bommel wordt iets meer gevraagd en Viergever is voetballend gewoon beter."

Timmer verwacht dat ook Bart Ramselaar in januari mag uitzien naar een nieuwe club, nadat de middenvelder in het laatste half jaar onder Cocu nog was uitgegroeid tot basisspeler. Inmiddels is hij voorbijgestreefd door Pablo Rosario en Erick Gutiérrez. "Ramselaar zal niet blij zijn en ik verwacht dat hij op zoek gaat naar iets anders."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws