LIVE-discussie: Feyenoord mist Van Persie in Almelo, Botteghin op de bank

LIVE-discussie: Feyenoord mist Van Persie in Almelo, Botteghin op de bank

11-11-2018 15:28
40

Sven van Beek staat zondagmiddag in de basis bij Feyenoord. De Rotterdammers trappen om 16.45 uur af tegen Heracles Almelo, dat net als de tegenstander twintig punten heeft. Eric Botteghin is door trainer Giovanni van Bronckhorst op de bank gezet. 

Robin van Persie ontbreekt. De 35-jarige linkspoot kampt naar verluidt met een blessure. Mogelijk doet Van Bronckhorst geen beroep op de routinier vanwege het kunstgrasveld in Almelo. Jens Toornstra is op het middenveld de vervanger van Van Persie. Sam Larsson staat linksbuiten en Calvin Verdonk speelt in plaats van Tyrell Malacia. 

Bij Heracles Almelo doet trainer Frank Wormuth een beroep op Stephen Sama. In het centrum van de achterhoede vervangt hij Maximilian Rossmann. Verder spelen de gebruikelijke namen. 

Heracles en Feyenoord hebben zoals gezegd beide twintig punten. Feyenoord heeft één duel minder gespeeld: de gestaakte ontmoeting met VVV-Venlo van afgelopen zondag moet nog worden ingehaald. 

De opstellingen

Heracles: Blaswich, Breukers, Sama, Van den Buijs, Van Hintum, Osman, Merkel, Duarte, Kuwas, Dalmau en Peterson

Feyenoord: Bijlow, Nieuwkoop, Van Beek, Van der Heijden, Verdonk, Clasie, Toornstra, Vilhena, Berghuis, Jørgensen en Larsson

No Poll