'Kuwas is klaar om de stap te maken, Feyenoord zou geen gekke optie zijn'

'Kuwas is klaar om de stap te maken, Feyenoord zou geen gekke optie zijn'

Gepubliceerd: maandag 12 november 2018 om 11:26ma 12-11-2018 om 11:26

Brandley Kuwas zou een uitstekende aanwinst zijn voor Feyenoord. Dat vindt Telegraaf-rapporteur Peter Boeve. Hij zag zondagmiddag hoe de vleugelaanvaller van Heracles Almelo het prima deed tegen Feyenoord-back Calvin Verdonk. 

"Die jongen timmert al langere tijd aan de weg en laat telkens zijn kwaliteiten weer zien. Hij verdient eigenlijk een groter podium. Dat is immers de beste manier om beter te worden. Wanneer je dagelijks traint met goede spelers om je heen, word je zelf ook sterker. Ik denk dat Kuwas klaar is om die stap te maken", betoogt Boeve in het ochtendblad. 

"Feyenoord zou in dat opzicht niet eens zo'n gekke optie zijn. Hij heeft immers meer in zijn mars dan bijvoorbeeld Sam Larsson. Die vond ik wederom niet best vandaag."

Boeve vindt Kuwas (26) een complete speler. "Hij gaat buitenom en binnendoor. Brandley heeft een goed schot en een prima voorzet. Daarnaast is het een sterke voetballer, die ook zijn fysiek gebruikt. Tegen Feyenoord liet hij Verdonk meermaals zijn hielen zien. Die jongen werd gedevalueerd."

Lees ook: Kritiek op Clasie: 'Weggegooid geld, het is tijd dat Ayoub gaat spelen'

Poll

Is Kuwas een geschikte aanwinst voor Feyenoord?

(1179 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws