'PSV gaat in januari poging wagen om Manchester City-aanvaller te huren'

'PSV gaat in januari poging wagen om Manchester City-aanvaller te huren'

Gepubliceerd: dinsdag 13 november 2018 om 10:08di 13-11-2018 om 10:08

Volgens The Scottish Sun overweegt PSV in januari een poging te wagen voor Patrick Roberts. De vleugelaanvaller van Manchester City is momenteel op huurbasis actief bij Girona. City overweegt echter om Roberts (21) terug te halen naar Engeland. 

Bij Girona is de dribbelaar er namelijk niet in geslaagd om een basisplaats af te dwingen. Dit seizoen stond Roberts slechts twee keer in de basis bij de huidige nummer negen van de Primera Division. Zes keer viel hij in.

The Scottish Sun weet dat Manchester City het talent tijdens de tweede seizoenshelft graag elders wil stallen. PSV schijnt één van de gegadigden te zijn om Roberts in te lijven. De krant weet dat de kampioen van Nederland in de zomer ook al interesse toonde. 

In 2015 verkaste Roberts voor zo'n dertien miljoen euro van Fulham naar Man City. Van januari 2016 tot afgelopen zomer was de Brit op huurbasis actief bij Celtic. Met de Schotse grootmacht veroverde Roberts onder meer drie landstitels. 

Twee seizoenen geleden deed PSV ook al zaken met Manchester City. Toen werd Oleksandr Zinchenko gehuurd van de kampioen van Engeland. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws