NAC vangt vertrek Smulders op met 'interim-groep': Van Hooijdonk keert terug

NAC vangt vertrek Smulders op met 'interim-groep': Van Hooijdonk keert terug

Gepubliceerd: dinsdag 13 november 2018 om 13:34di 13-11-2018 om 13:34

Het vertrek van technisch directeur Hans Smulders bij NAC Breda wordt voorlopig opgevangen door vier personen die samen een interim kerngroep vormen. Het gaat om Pierre van Hooijdonk, Tim Gilissen, Mitchell van der Gaag en Cor van Rooij.

Dat heeft NAC Breda laten weten via de officiële kanalen. Volgens NAC heeft de club met deze interim-oplossing 'voldoende slagkracht om invulling te geven aan het sportieve beleid'.

Volgens het bericht zal de kerngroep zich vooral bezighouden met 'dringende technische zaken, het versterken van de selectie in de winterstop, het onderhouden van de relatie met de City Football Group, het doorzetten van de ontwikkeling van het topsportklimaat op het trainingscomplex in Zundert en de verdere ontwikkeling van de jeugdopleiding'.

Van Hooijdonk gaat zich vooral bezighouden met transfers. "Ik heb altijd gezegd dat ik graag iets voor NAC wil betekenen als mijn hulp nodig is. Het is niet mijn bedoeling om vol in de schijnwerpers te staan, maar met name op de achtergrond te opereren en mijn netwerk en kennis in te zetten om NAC verder vooruit te helpen", zo laat hij weten in een reactie.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat NAC zich dit seizoen handhaven in de Eredivisie?

(826 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws