'Als m'n naam op de lijst van Oranje staat, ben ik wel blij'

'Als m'n naam op de lijst van Oranje staat, ben ik wel blij'

Gepubliceerd: dinsdag 13 november 2018 om 23:50di 13-11-2018 om 23:50

Patrick van Aanholt blijft de bekendmaking van de Oranje-selectie spannend vinden. De linksback van Crystal Palace is de afgelopen tijd een vaste waarde in het elftal van Ronald Koeman.

"Het is leuk als je hoort dat je erbij zit. Als m'n naam op de lijst staat, ben ik wel blij", vertelt Van Aanholt aan Omroep Brabant. "Tegenwoordig krijgen we emails. Na de training open ik m'n email. Dan heb ik regelmatig al smsjes binnen van spelers. Dan weet ik al genoeg."

Van Aanholt verlaat Crystal Palace om zich op Oranje te storten. Bij Palace gaat het momenteel iets minder. "Na een goede start zijn we gedaald. We staan nu zestiende. We spelen goed, maar krijgen de goals en de punten maar niet. Het is een beetje frustrerend, maar we hebben al eerder in deze situatie gezeten. Het komt vanzelf wel goed. Vorig jaar kwam het goed, dus dit jaar ook. We hebben gewoon een goed team. Zodra we de punten binnenhalen, komt het goed."

Van Aanholt merkt een positieve sfeer in de selectie van Oranje. "Iedereen is positief. We willen gewoon graag winnen. Vrijdag gaan we gewoon voor de winst (tegen Frankrijk, red.). Ik heb er een goed gevoel over en iedereen wel. Iedereen heeft een lach op z'n gezicht. We lachen met elkaar, dus dat komt wel goed."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws