Arnautovic in belangstelling van Engelse topclub: 'Wil met beste spelers spelen'

Arnautovic in belangstelling van Engelse topclub: 'Wil met beste spelers spelen'

Gepubliceerd: woensdag 14 november 2018 om 10:38wo 14-11-2018 om 10:38

Marko Arnautovic vindt dat hij toe is aan een stap hogerop. De West Ham-aanvaller wil zichzelf op een hoger niveau gaan meten met 'de beste spelers' en volgens hem kan dat alleen bij een grotere club.

Arnautovic leefde vorig seizoen helemaal op toen hij door voormalig West Ham-coach David Moyes als spits werd ingezet. Onder de nieuwe coach Manuel Pellegrini is hij ook goed van start gegaan, met vijf doelpunten in tien wedstrijden. Hij vindt dat hij klaar is voor een stap hogerop. "Ik ben nu 29, voor een voetballer de beste leeftijd", aldus de Oostenrijker tegen Kurier. "Het moge duidelijk zijn dat ik met de beste spelers wil spelen."

Zijn broer Danijel is zijn zaakwaarnemer, hij zorgde er ook voor dat Marko aan de slag kon bij West Ham United. Volgens hem moet zijn broer een stap hogerop. "Hij speelt al in de Premier League, maar voor een speler als Marko kan dit niet het eindstation zijn. Hij is een belangrijke speler bij West Ham, maar ik denk dat hij nog meer uit zijn kwaliteiten kan halen. Om dat te laten gebeuren moet hij voor een topteam gaan spelen. Hij is klaar voor de volgende stap."

Arnautovic werd tijdens de vorige transferperiode al meermaals gelinkt aan Manchester United, maar een deal werd niet gesloten. Nu de Oostenrijker heeft aangegeven te willen vertrekken bij West Ham, lijkt United wederom één van de grootste kanshebbers.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Heeft Arnautovic de kwaliteiten om mee te komen bij Manchester United?

Ja
44%
Nee
56%
(689 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws