Prestaties Oranje 'geen incident': 'Dat weet ik honderd procent zeker'

Prestaties Oranje 'geen incident': 'Dat weet ik honderd procent zeker'

Gepubliceerd: woensdag 14 november 2018 om 11:52wo 14-11-2018 om 11:52

Virgil van Dijk heeft er alle vertrouwen in dat het Nederlands elftal ook in de komende interlands een resultaat neer kan zetten. De centrale verdediger gelooft niet dat de overwinning op Duitsland een toevalstreffer was.

"Ik denk dat we verder moeten gaan met waar we mee bezig waren. Ik weet honderd procent zeker dat het geen incident was", stelt Van Dijk voor de camera van FOX Sports. "Als spelers en als team samen hebben we heel veel kwaliteit."

"Ik heb het gevoel dat we gewoon volle bak deze twee wedstrijden in moten gaan om te winnen", vervolgt de Liverpool-verdediger. "We hebben beide wedstrijden laten zien dat we mogelijkheden hebben om een resultaat te halen. (...) Het wordt heel zwaar, beide landen hebben uitstekende spelers, maar wij zijn ook uitstekend bezig."

Van Dijk heeft zelf nog altijd last van een ribblesure. "Het is nog steeds niet helemaal honderd procent, maar dat zal nog wel voor een tijdje zo zijn. We hebben ook vrij weinig rust met zoveel wedstrijden. Dat hoort erbij. Ik denk dat je nooit pijnvrij speelt, dus gewoon doorgaan."

Poll

Is Virgil van Dijk de beste centrale verdediger in de Premier League?

(2356 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws